Spiritul sarbatorilor de iarna

Sarbatorile de iarna reprezinta una din cele mai minunate perioade din an, este o ocazie de a petrece clipe minunate alaturi de persoanele dragi , inconjurand bradul de Craciun.

Cu siguranta, in aceasta perioada, bradul este cea mai importanta decoratiune a casei. Bradul schimba total aspectul locuintei. In plus, va incanta atat privirile membrilor familiei cat si pe cele ale musafirilor. Decorul de Craciun nu inseamna insa doar un brad impodobit cu globuri si luminite. Coronitele realizate din ramurele de brad, conuri si globuri dau un efect de sarbatori minunat.

Cina din ajunul Craciunului este un moment unic, iar de pe masa nu trebuie sa lipseasca aranjamentele florale, sfesnicele cu lumanari, vesela si tacamurile fine.

Amenajati casa astfel incat sa simtiti bucuria si magia Craciunului!

In ceea ce priveste tinuta, trebuie sa alegeti lucruri dragute, simple, de preferat in nuanta specifica sarbatoriilor: Rosu!

Si nu uitati, de Craciun trebuie sa ne armonizam cu natura si cu spiritul sarbatorii Nasterii Domnului. Craciun fericit!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>